Vrijwilliger worden bij Gezinsbond?

  • Maar liefst 10.500 mensen zetten zich vrijwillig in voor de Gezinsbond. In 800 lokale afdelingen zorgen ze er mee voor dat de Gezinsbond leeft in hun buurt.
  • Dit najaar staan we met Gezinsbond Sint-Pauwels stil bij hoe we werken. We bespreken en evalueren onze werking met een “afdelingsscan” en kijken waar er kansen zijn om te groeien.
  • Ben je lid van de Gezinsbond en denk je graag mee? Dan ben ook jij van harte welkom!

Meer info en inschrijven bij: Myriam Van Wiele, 0470 55 35 95 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bestuursleden

Activiteiten najaar 2022

Vrijwilliger worden bij de Gezinsbond

Contact

Heb je vragen over onze activiteiten?

gezinsbondsintpauwels@gmail.com

+35 470 55 35 96
Privacybeleid

Over ons

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Het aanbod is even groot als verrassend.

 

Gezinsbond nieuws

Met je lidkaart van de Gezinsbond spaar en bespaar je bij meer dan 2.000 winkels en uitstapjes. Wanneer je een aankoop doet bij onze partners, dan spaar je korting. Zodra je 5 euro bij elkaar hebt gespaard, kan je deze verzilveren bij een volgende aankoop (bij een partner naar keuze).