Zomerzoektochten: ontdek Oudenaarde met het hele gezin!

Elke dag van 1 juli tot en met 30 september

Wil je deze zomer een mooi stukje van de Vlaamse Ardennen ontdekken met het gezin? Doe dan mee met de zomerzoektochten van Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, in Oudenaarde. Familiepret gegarandeerd!

Maak je keuze uit vier zoektochtformules:

 • Wandelzoektocht (5 km)
  Deze parel van de Vlaamse Ardennen heeft heel wat voor je in petto. Van luxueuze tapijten tot Unesco Werelderfgoed, de Ronde van Vlaanderen, een rustgevend begijnhof en outdoor actie à volonté.
 • Kinderzoektocht (5 km)
  Tovenaar Voldenaarde toverde zich per ongeluk zelf weg. Kunnen jouw kinderen hem helpen terug te toveren? Pret verzekerd met deze interactieve kinderzoektocht.
 • Fietszoektocht (30 km)
  Fietsliefhebbers zijn welkom op onze fietstocht van ongeveer 30 km. De route voert je door een mooi stukje van de Vlaamse Ardennen.
 • Geocaching
  Een gps-wandeltoestel en smartphone en honger naar avontuur is alles wat je nodig hebt voor deze moderne schattenjacht.

Wie zoekt, die wint!
Heb je goed gezocht? Dan ga je misschien met één van onze mooie prijzen aan de haal! We voorzien een prijzenpakket ter waarde van 5.000 euro met o.a. cadeaubonnen voor zomer- en wintervakanties, belevingspakketten van The Outsider voor het hele gezin, kwaliteitsvolle slaapzakken van Sea to Summit, fietsen, weekendarrangementen, reiskoffers van Samsonite, boeken, gezelschapsspellen en andere mooie naturaprijzen.

Praktische weetjes

Start- en aankooppunt: Visit Oudenaarde (Stadhuis) Markt - Oudenaarde.
Prijs: 10 euro/gezin (voor leden Gezinssport Vlaanderen/leden Gezinsbond)

Info: www.gezinssportvlaanderen.be/zomerzoektochten

Gezinsbond

Contact

Heb je vragen over onze activiteiten?

gezinsbondsintpauwels@gmail.com

+35 470 55 35 96
Privacybeleid

Over ons

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Het aanbod is even groot als verrassend.

 

Gezinsbond nieuws

Met je lidkaart van de Gezinsbond spaar en bespaar je bij meer dan 2.000 winkels en uitstapjes. Wanneer je een aankoop doet bij onze partners, dan spaar je korting. Zodra je 5 euro bij elkaar hebt gespaard, kan je deze verzilveren bij een volgende aankoop (bij een partner naar keuze).