Logo3

 • Home
 • Ledenvoordelen
 • Verkooppunt

Verkooppunt Gezinsbond

Bij onze plaatselijke afgevaardigde kan je terecht voor filmtickets - NMBS-passen en lijnkaarten.

 • Graag op voorhand verwittigen 
  03 789 00 88 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Van zodra je 5 euro bij elkaar gespaard hebt, kan je betalen met je lidkaart en besparen op je aankopen.
 • Je online portemonnee kan je raadplegen via
  mijn gezinsbond.  

Siniscooptickets aan voordelige prijs!

Filmtickets Siniscoop: €9,10 - €2,50 korting

Door het hele corona-gebeuren en de sluiting van de bioscopen heeft Gezinsbond Waasland een voorraad Siniscooptickets die eind november 2021 vervallen. (Voor alle duidelijkheid: de vouchers die vervielen tijdens de sluiting worden verlengd tot en met 30/11/2021.) De huidige ticketprijs is 9,10 euro waarop we onze leden een korting aanbieden van 2,5 euro op de spaarkaart (lidkaart). Dit komt dus op 6,60 euro voor een ticket. Wij geven nu uitzonderlijk aan niet-leden de mogelijkheid om tickets aan te kopen voor de prijs van 7 euro bij één onze Gezinsbondsverkooppunten. De actie geldt zolang de voorraad strekt. Meer info bij ons plaatselijk verkooppunt. 03 789 00 88 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via de webshop van de Gezinsbond kan je vouchers met spaarkorting aankopen voor Kinepolis. De vouchers kan je inruilen voor een filmticket naar keuze. 

Korting bij NMBS-passen

De files op de autosnelwegen een halt toe roepen door het openbaar vervoer te stimuleren is één van de permanente aandachtspunten van de Gezinsbond. Om de financiële kost voor gezinnen te beperken, geeft onze organisatie bij aankoop van een Go Pass/Youth Multi, Rail Pass/Standaard Multi (1e of 2e klas) of een Key Card/Local Mult ( 2e klas) bij een plaatselijke afgevaardigde een korting van vijf procent in je online portemonnee. 
Naar aanleiding van de tariefverhogingen van de NMBS wijzigen ook de prijzen van NMBS-passen vanaf 1 februari 2021.

 • Go Pass/Youth Multi (2e klas) 55 euro - 5% korting
 • Rail Pass/Standaard Multi (2e klas) 86 euro - 5% korting
 • Key Card/Local Multi (2e klas) 28 euro - 5% korting 

Lijnkaarten

 • De Lijn vervangt magneetkaarten door elektronische kaarten - Deze zijn nu ook verkrijgbaar bij ons verkooppunt. (Kaarten in kunststof die je zal moeten scannen die dezelfde functie hebben als de magneetkaart. Je zal de elektronische kaart niet kunnen herladen. 
 • Een lijnkaart is een tienrittenkaart, geldig op alle bussen en trams van de lijn. Een ‘rit’ betekent het recht op één uur tram- of busgebruik bij De Lijn. Maar bij een overstap bijvoorbeeld blijft die éne rit geldig indien de overstap binnen het uur gebeurt.
 • Prijs: (10 ritten-kaart) 16 euro - Spaarkorting 1,60 euro in jouw online portemonnee.
  Verkrijgbaar bij het verkoopunt Gezinsbond Sint-Pauwels - Benny Vercauteren 03 789 00 88

Lidkaart

Lidkaart achterkant
bonbokopie