• Lijnkaarten

    Spaarkorting op lijnkaarten

    Een lijnkaart is een tienrittenkaart, geldig op alle bussen en trams van de lijn. Een ‘rit’ betekent het recht op één uur tram- of busgebruik bij De Lijn. Maar bij een overstap bijvoorbeeld blijft die éne rit geldig indien de overstap binnen het uur gebeurt. Prijs: (10 ritten-kaart) 16 euro - Spaarkorting 1,60 euro in jouw online portemonnee. Verkrijgbaar bij het verkooppunt Gezinsbond Sint-Pauwels - Benny Vercauteren 03 789 00 88

  • Bioscoopcheques

    Nu ook korting in Siniscoop

    Een bioscoopbezoek in de vakantie met de kinderen? Dankzij de Gezinsbond kan je nu ook voordelig naar de Siniscoop! Koop eerst je voucher via https://vouchers.gezinsbond.be/#/login  Ga daarna naar https://www.pathe.be/nl Kies uw filmvoorstelling in één van de Pathé cinema's. Kies uw zitplaats en klik vervolgens op “Reserveer mijn zitplaats” Klik op “voer code in” in het vak “Bioscoopvoucher” en voer uw vouchercode in. Rond uw reservatie af en ontvang uw ticket per e-mail.

Contact

Heb je vragen over onze activiteiten?

gezinsbondsintpauwels@gmail.com

+35 470 55 35 96

Over ons

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Het aanbod is even groot als verrassend.

 

Gezinsbond nieuws

Met je lidkaart van de Gezinsbond spaar en bespaar je bij meer dan 2.000 winkels en uitstapjes. Wanneer je een aankoop doet bij onze partners, dan spaar je korting. Zodra je 5 euro bij elkaar hebt gespaard, kan je deze verzilveren bij een volgende aankoop (bij een partner naar keuze).