KINDEROPPASDIENST DIGITAAL

Een babysit regelen voor de kinderen terwijl je zelf een avondje weg gaat: dat kan bij de Gezinsbond Sint-Pauwels volledig digitaal.
Je registreert je gezin via www.mijngezinsbond.be. Is dit je eerste bezoek aan de website maak dan een account aan (doorloop de 5 stappen). Controleer en vervolledig jouw profiel en ga nadien door naar kinderoppasdienst. 
Bijkomende gegevens van je kinderen (hobby's, aandachtspunten,…) worden bewaard in de webtoepassing. Voortaan koop je als gezin credits, dit zijn de digitale verzekeringsbriefjes en vervangen de papieren prestatiebriefjes. Nadien kan je digitaal je oppasaanvragen indienen, de oppasprestatie betaal je cash aan de babysitter.
(Heb je nog niet gebruikte verzekeringsbriefjes, dan kan je deze bij ons inwisselen voor credits)

Belangrijk voor jou als gezin is:

 • Zijn je gegevens aangevuld in 'mijn gezinsbond'
 • Heb je een e-mailadres aangevuld anders kan je geen afspraakbevestiging krijgen.
 • Vraag bij voorkeur oppas aan in je eigen gemeente.
 • Je kan verschillende oppasadressen opgeven en afhankelijk of er al digitaal gewerkt wordt in die afdeling er een oppasdienst aan koppelen.
 • Je kan gekende oppassers aan je profiel toevoegen via hun emailadres.
 • Je kan zelf oppassers blokkeren en deblokkeren.
 • Je kan een aanvraag aanpassen (bv. een later uur opgeven).Een afspraak die je zelf annuleert, herlanceer je zelf.
 • Als een afspraak door de oppasser wordt geannuleerd, zal deze automatisch geherlanceerd worden.
 • Je kan je aanvraag sturen naar één of meerdere gekende oppassers. Of de sectiemodule (automatische selectie van oppassers op basis van hun beschikbaarheid, vervoer, aanwezigheid van een baby, kindje met speciale zorgen,..) een groep oppassers laten aan schrijven.
 • Je zal via mail op de hoogte gebracht worden als er een babysit gevonden is, via de toepassing kan je de oppasafspraak opvolgen indien je een gerichte vraag stuurde.
 • Indien je geen reactie krijgt op je vraag van gekende oppassers, kan je de oproep uitbreiden naar een grotere groep oppassers.
 • Heb je nog vragen? Wellicht vind je een antwoord bij de veel gestelde vragen.
  Je kan onze coördinator, Conny Roels, contacteren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op het nummer 0472 32 86 44

 

Gezinsbond

 

Contact

Heb je vragen over onze activiteiten?

gezinsbondsintpauwels@gmail.com

+35 470 55 35 96
Privacybeleid

Over ons

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Het aanbod is even groot als verrassend.

 

Gezinsbond nieuws

Met je lidkaart van de Gezinsbond spaar en bespaar je bij meer dan 2.000 winkels en uitstapjes. Wanneer je een aankoop doet bij onze partners, dan spaar je korting. Zodra je 5 euro bij elkaar hebt gespaard, kan je deze verzilveren bij een volgende aankoop (bij een partner naar keuze).