Brieven aan jonge ouders

Brieven aan Jonge Ouders is een gratis magazine van de Gezinsbond, dat we je tweemaandelijks bezorgen in samenwerking met agentschap Opgroeien. In Vlaanderen ontvang je het magazine tijdens het eerste levensjaar automatisch.

Het staat boordevol tips van experten en geruststellende weetjes over de ontwikkeling en opvoeding van je kindje. We brengen ook herkenbare verhalen over dat bijzondere gevoel (mee)mama of papa te zijn. Telkens netjes afgestemd op de leeftijd van je kindje.

Wat ons zo uniek maakt: we gaan volop voor échte verhalen, authentieke beelden en realistische raad. Taboes? Kennen we niet! Zit je zelf met vragen, heb je tips of wil je je verhaal delen? Onze redactie bereik je via contact@gezinsbond.be.

Met een baby in je gezin ziet je leven er een pak anders uit. Daarom kan je je als kersverse ouder inschrijven op onze Nieuwsbrieven aan Jonge Ouders.'

Een nieuwsbrief die jouw kindje volgt! Met hapklare en bruikbare info op het juiste moment. Dat is de Nieuwsbrief aan Jonge Ouders. Ontvang hem elke maand op de dag dat je kindje een maand ouder wordt. Geruststellend, herkenbaar en onvoorstelbaar boeiend!

Onze maandelijkse mails groeien dus echt mee met jouw kindje: van een wolk van een baby tot een koddige peuter. Of het nu je eerste kindje is of je vierde… of je hebt een adoptiekindje: de herkenbare verhalen en tips zijn voor elke ouder boeiend.

Schrijf je snel in op www.goedgezind.be/geboorte-melden.

 

Contact

Heb je vragen over onze activiteiten?

gezinsbondsintpauwels@gmail.com

+35 470 55 35 96
Privacybeleid

Over ons

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Het aanbod is even groot als verrassend.

 

Gezinsbond nieuws

Met je lidkaart van de Gezinsbond spaar en bespaar je bij meer dan 2.000 winkels en uitstapjes. Wanneer je een aankoop doet bij onze partners, dan spaar je korting. Zodra je 5 euro bij elkaar hebt gespaard, kan je deze verzilveren bij een volgende aankoop (bij een partner naar keuze).