Zomerzoektocht 2018 "Eeklo gezien? Eeklo gevonden!"

Het is traditie geworden: tijdens de zomermaanden neemt Gezinssport Vlaanderen je mee voor een zoektocht in een Vlaamse stad. Te voet of met de fiets ontdek je deze zomer de mooiste troeven van Eeklo.
Van 1 juli tot en met 30 september kan er elke dag naar hartenlust gewandeld en gefietst worden langs een mooi uitgestippeld parcours. Aan de hand van een leidraad, vragen, raadsels en puzzels leer je deze bruisende stad in het Meetjesland op een sportieve manier beter kennen. Naast wandelen, kan er ook gefietst worden en kan er terug gespeurd worden met de wandel-GPS, nl. geocaching.
Ook voor de kinderen werd er een aparte zoektocht uitgestippeld. De kinderzoektocht volgt hetzelfde parcours als de wandelzoektocht.

Praktische info

  • Vier zoektochtformules: wandelzoektocht, fietszoektocht, kinderzoektocht en geocaching
  • Deelnemen kan elke dag vanaf zondag 1 juli t.e.m. zondag 30 september 2018
  • Vertrekplaats:het zoektochtenpakket koop je aan bij het 'Stip' (Molenstraat 36). Openingsuren: van ma-vrij: 9-12 u. en van 14-19 u., zat: 9-12 u. of de Huysmanhoeve (Bus 1)
  • Je ontvangt naast het wandel- en fietszoektochten en geocache-boekje, de kinderzoektocht (1 exemplaar/kind), een stadsplannetje, leuke gadgets en kortingsbonnen voor musea en bezienswaardigheden.

Deelnameprijs

  • Leden Gezinsbond: € 10,00 voor het pakket met de wandel-, de fietszoektocht en de geocaching. De kinderzoektocht is gratis bij aankoop van een pakket.
  • Niet-leden: € 15,00 voor het pakket met de wandel-, de fietszoektocht en de geocaching.

Meer info