Mannen hebben een handboek nodig om vrouwen te begrijpen. Of is het omgekeerd?

In tegenstelling tot wat de titel zou kunnen laten vermoeden, gaat het in deze voordracht niet in de eerste plaats over de verschillen tussen mannen en vrouwen.
Nee, de inhoud is veel rijker. Allerlei leuke thema’s van het dagelijkse leven passeren de Revue. Manu adriaens vertelt wat zijn ontmoetingen met bekende figuren hem hebben
geleerd over het streven naar geluk. En hij geeft luchtige tips van zowel beroemde mannen als vrouwen uit binnen- en buitenland.

Manu Adriaens neemt dit boeiende onderwerp op een prachtige manier onder de loep. Of is het op de korrel? Het wordt alleszins een sprankelende avond voor haar én voor hem. 

Manu Adriaens (31 juli 1959) is journalist en werkt zowel voor de schrijvende pers als voor audiovisuele media. Hij maakte enkele televisiedocumentaires en leverde ook bijdragen aan diverse radioprogramma's van de openbare omroep. Hij is de auteur van een dertigtal boeken over uiteenlopende onderwerpen. Zo schreef hij onder meer in opdracht van de VRT het officiële jubileumboek 'Blijven kijken!' naar aanleiding van vijfitg jaar Vlaamse televisie. 

Praktisch

  • Vrijdag 20 maart - 20.00uur - Saleghemkring - Margrietstraat 31 - Meerdonk
  • Doelgroep Volwassenen (+18j)
  • Prijs 5 euro voor leden Gezinsbond en FERM. 7 euro niet-leden.
  • Info en inschrijven bij Theo De Cock - 0486 305 868 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mascottes logo rechts